WWYWPC2018

WELCOME TO SERBIA.
WELCOME TO BELGRADE.
August 27 - September 2, 2018
Sports Center Milan Gale Muškatirović

HOME / Smeštaj

Info o smeštaju

HOTEL CROWNE PLAZA

Vladimira Popovića 10, 11070 Beograd

www.ihg.com/crowneplaza/hotels/us/en/belgrade/begcp/hoteldetail

Hotel Crowne Plaza Beograd je smešten u poslovnom delu Beograda, na samo 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla i na autoputu E-75. Nalazi se u blizini najvažnijih gradskih atrakcija i na samo 5 minuta vožnje automobilom do centra grada.

HOTEL MLADOST

Bulevar Oslobođenja 56a, 11000 Beograd

www.hotel-m.com

Best Western Hotel M je moderan hotel sa četiri zvezdice koji se nalazi u jednom od najmirnijih i najlepših delova Beograda. Hotel ima 165 soba i 11 apartmana opremljenih sa klima uređajem, kupatilom, mini barom, satelitskom televizijom, internetom, telefonom … Kongresne sala i sale za sastanke su u potpunosti opremljeni zahtevima savremenog poslovanja. Restorani – ” Exclusive ” i “Avala” – nude široki izbor međunarodne kuhinje i tradicionalnih srpskih jela.

HOTEL IN

Arsenija Čarnojevića Blvd, 56 11070 Novi Beograd

http://www.inhotel-belgrade.rs

Lokacija na kojoj se nalazi Hotel IN omogućava gostima da u potpunosti ispune sve svoje zahteve i želje. Hotelski smeštajni kapaciteti su 187 jedinica raspoređenih na 7 spratova. Na osmom spratu hotela nalaze se INfiniti bar i terasa, koji nudi jedinstveni pogled na Novi i Stari Beograd. Infiniti bar je idealno mesto za organizovanje koktel zabava, proslava, raznih porodičnih i profesionalnih skupova.

HOTEL PARK

Njegoševa 2, 11000 Beograd

www.hotelparkbeograd.rs

Park Hotel se nalazi u srcu Starog grada. Smešten je na svega 5 minuta od kružne raskrsnice na Slaviji, glavnih gradskih ulice Kralja Milana i Kneza Miloša, a najpoznatija pešačka i šoping zona, Knez Mihailova ulica, je na svega 15 minuta hoda. U neposrednom okruženju nalaze se prekrasni gradski parkovi, Tašmajdan, Manjež, Karađorđev park i popularni platoi sa poznatim kafićima. Kratka šetnja vodi do Hrama Svetog Save, Skupštine Grada, Skupštine Srbije, Narodnog pozorišta, Narodnog muzeja i drugih bitnih obeležja Beograda. Skupština

HOTEL LIFE DESIGN

Balkanska 18, 11000 Beograd

http://www.lifedesignhotel.rs

Smešten na samo 600 m od Trga Republike, Hotel Life Design pruža pun komfor i usluge kao što su spa centar i đakuzi. Gosti mogu uživati u obroku ili piću u restoranu i baru, a besplatan bežični internet je u celom objektu. Besplatan privatni parking je dostupan za goste hotela.

Sobe su opremljene televizorom sa ravnim ekranom. Neke sobe imaju prostor za sedenje za opuštanje nakon napornog dana. Svaka sobsa poseduje sopstveno kupatilo opremljeno kadom ili tušem.

Hram Svetog Save nalazi se 1,6 km od Life Design Hotela, a Beogradski sajam 2,5 km. Aerodrom Nikola Tesla je 13 km od objekta.

HOTEL HOLIDAY INN (Hotel za zvaničnike FINE i sudije)

Španskih boraca 74, 11070 Beograd,

https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/belgrade/begbg/hoteldetail

Hotel se nalazi u glavnom poslovnom delu Novog Beograda, na 10 km od međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla” i 4 km od centra grada. Holiday Inn Belgrade je hotel sa 4 zvezdice, deo čuvene InterContinental Grupe. To je jedan od vodećih hotelskih brendova, širom sveta prepoznatljiv po prvoklasnoj usluzi i udobnosti, što je rezultat gostoprimljivosti i profesionalizma osoblja. Hotel Holiday Inn ima 140 komfornih soba.

Potvrda i faktura biće poslati nakon rezervacije smeštaja. Rezervacije moraju biti izvršene direktno preko Vaterpolo saveza Srbije slanjem formulara na email adresu accommodation@srbwp.rs
Rezervacija smeštaja mora se izvrštit do 22. maja 2018.

Datumi plaćanja:

30. maj 2018.: 50% od ukupnog iznosa
Punu uplatu treba izvršiti do 15. jula 2018.:

Napoma:: cena hotela uključuje uslugu punog pansiona, takse, transfere od aerodroma do hotela i obrunuto, smeštaj, transfer od hotela do objekta za trening i takmičenje.